0
I am Art

Var sann

”Att vara sann ”

Den här tavlan illustrerar för mig hur läskigt det är vara att vara sann mot mig själv. Att vara helt naken och ärlig. Ren skräck över att släppa alla fasader och att vara den jag egentligen är. En intensiv rädsla för att inte duga som den jag är och för att inte ha kontroll. Att jag ska bli avvisad, utstött och oälskad. Det lustiga är att mycket av det där redan har hänt genom t.ex. min skilsmässa. Så vad är jag egentligen rädd för? Jo, för min egen kraft och vart den kan ta mig. För att lyckas och för att ta plats. För att göra min röst hörd. Så inpräntad i att inte stå ut utan att smälta in och anpassa mig.

 

 

Nu är det dax att ta de första stegen mot att vara mig själv och ta min plats i världen. Att omfamna rädslan och den lilla rädda flickan i mig med kärlek och säga till henne:

” Du har rätt att bara finnas till. Du behöver varken prestera eller göra nåt för att bli älskad. Det räcker med att bara vara den du är och alltid har varit innerst inne. Det viktigaste är att du förlåter och älskar dig själv. Du är hållen. Du är älskad. Du har allt du behöver inom dig. Du har allt stöd du behöver. Lita på dig själv och börja ta de första stegen mot att skapa det liv du vill leva. Det är bara du som vet vad du vill och behöver. Alla dina drömmar kan bli verklighet om du vågar tro på dem och ta aktiva steg för att förverkliga dem. Släpp det som har hänt, allt ditt bagage, all din smärta. Släpp även oro för framtiden och viljan till kontroll. Se varje dag som ett oskrivet ark redo att fyllas med det som glädjer dig från hjärtat just idag. Det som ger dig kraft och energi där du glömmer tid och rymd. Det som du gör så naturligt och lätt att du tror att det inte är något speciellt. Det är just det som är din unika förmåga och syfte som du skulle må bra av att göra så mycket som möjligt. Bara för idag, ge dig själv friheten att följa din passion och glädje och se vart den tar dig!”

 

“Släpp dig själv fri. Sprid dina vingar och flyg mot stjärnorna!”

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Maria
    september 22, 2018 at 5:46 f m

    Rätt in i hjärtat❤

Leave a Reply