0

Att Vara Hel

“Att vara sann är att vara hel.”

Jag har länge sökt efter inre frid och lycka utanför mig, först genom ett bra jobb, en vältränad kropp, sund mat och genom olika spirituella metoder. Hela tiden trodde jag att så länge jag följer den metoden eller gör som den terapeuten säger så ska jag så småningom finna frid. Jag har visserligen hittat jättebra verktyg och kunskap under tiden, men vet du vad jag insett om vad som kan leda mig till sann lycka och frid? Jo, att inse att den finns inom mig hela tiden och att jag har alla svar jag behöver inom mig! Jag är själv min bästa coach för det är bara jag som kan veta vad jag vill och vad jag behöver. Det gäller bara att våga stanna upp och lyssna inåt. Denna insikt har så småningom växt fram efter åratal av jakt efter sann lycka och frid.

Att vara hel är mitt verktyg för att dela med mig av dessa insikter och upplevelser som förhoppningsvis också kan vara till hjälp för dig.

Det bästa sättet för mig att komma i kontakt med mig själv har varit att måla det som kommit upp i mina meditationer från hjärtat utan några prestationskrav. Det har blivit så energirika och levande tavlor! Jag har även fått otroligt fina dikter till mig som vägledning när livet har känts tungt. Jag delar dessa dikter och tavlor, mina upplevelser och lärdomar, misstag och snedsteg, med dig och världen för min egen skull då det ger mig glädje och energi. På så sätt kan jag möta min omvärld mer kärleksfullt och sprida glädje omkring mig.

 

“Min sanning är en dans på röda rosor. Jag vill njuta av livet som den gåva det är. Jag vill skratta och vara fri till sinnet. Då är jag i min sanna essens och kan få allt det mitt hjärta önskar och ge och ta emot kärlek villkorslöst”

 

Vem är jag?

Jag heter Linda, är 43 år och har ett högkänsligt nervsystem, vilket gör mig väldigt emotionellt känslig och lättpåverkad av min omvärld. Jag har en underbar 6-årig dotter på deltid och har arbetat som biokemist inom läkemedelsforskning i 13 år.

Min andliga utveckling började för ca 10 år sedan då jag insåg att jag inte visste vem jag var eller vad jag ville med mitt liv. Under denna tid har jag sökt efter nyckeln till inre frid genom olika metoder och terapeuter. Jag har läst en 2-årig utbildning till helhetsterapeut för barn med bokstavsdiagnoser inkluderande färgtolkning, öronakupressur, diet, cellminnesbehandling, medveten kommunikation, Reiki och Enneagrammet. Jag är dessutom Reikimaster, utbildad inom Nordisk feng shui och kan ge läsningar av änglakort och Oshio tarotkort. Målar tavlor och skriver dikter från mitt inre och kan känna in en persons energi och måla en unik personlig tavla på beställning.

Alla dessa metoder är utmärkta verktyg för att nå lugnet inom mig, men sen måste jag själv göra jobbet. Det handlar om att våga känna alla känslor och möta mina djupaste rädslor för att kunna släppa dem och lära mig att tycka om hela mig själv. Att erkänna för mig själv vad jag egentligen vill göra med mitt liv och våga följa det. Jag har kommit en bra bit på väg men jobbar fortfarande med detta då det är en kontinuerlig process.

 

 

Min Sanning 

Jag är Sanningen på spåren

Jag är nära

Hack i häl

på Min Sanning

Det som är sant för mig

kanske inte för dig

men för mig

 

Jag släpper alla fasader

Alla roller som ej

är mina, egentligen

Alla uppfattningar & trossatser

som inte resonerar med mig

All osäkerhet & tvivel

rinner av mig

för nu har jag hittat min kraft

min power

Urkraften

 

I den står jag stark

låter mig inte nedslås

eller köras över

 

Allt som spelar någon roll

är att jag är ärlig

& sann mot mig själv

och följer mitt hjärtas röst,

Själen & Andens

önskningar

uppfattar min kropps behov

på trygghet, kärlek & omtänksamhet

 

Det är min sanning

Forever