0
I am Art

Om mig & min konst

Jag har målat och tecknat så länge jag kan minnas. Målade i olja på Högstadiet, tecknade i gymnasiet, men tog ett uppehåll under universitetsstudierna till biokemist. Efter ett par år i ett hektiskt arbetsliv på gränsen till utbrändhet och efter att ha utbildat mig till Reiki master började jag måla igen, men nu i akryl och på ett nytt sätt, från hjärtat och helt villkorslöst utan prestationskrav (lite som Vedic art).

Det blev en helt annan energi i målningarna! De vackra klara färgerna ger mig ljus, glädje och energi, vilket jag vill sprida vidare. Jag målar och skriver dikter från mitt hjärta, min kärna, den jag egentligen är och som är kopplat till livskraften i allt levande. Därigenom skapas tavlorna och dikterna av sig själva och jag fylls av barnslig nyfikenhet och förundran över att upptäcka vad jag har skapat. Mina tavlor har av ett flertal personer liknats med några av Hilma af Klints verk

De senaste åren har jag utvecklat en förmåga att måla personliga unika tavlor efter personens energi och behov. Dessa tavlor ger personen kraft och energi att se sidor hos sig själv som vill bli sedda i kärlek så att de kan läka.

Jag målar med Liquitex Professional High Body akrylfärg med svamp, kniv eller pensel och på canvas av bomull, på akrylpapper eller fint tjockt akvarelpapper. På slutet häller jag oftast på guldpulver som skapar spännande figurer eller effekter i målningen.

Den senaste tiden har jag även skrivit dikter som jag har illustrerat med foton av mina tavlor och samlat i fyra böcker. Dikterna förstärker målningarnas budskap, som på olika sätt handlar om livet och att stå i kontakt med sitt Inre sanna jag. Både tavlorna och dikterna skapar jag för min egen skull, för att förstå mig själv bättre. Men genom att dela det jag skapat från hjärtat sprids kärlek som kan inspirera andra att göra detsamma.

Titta gärna in i min nya webbshop! Den växer och utvecklas kontinuerligt precis som jag.

Linda

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply